Posts : 1486 Join date : 2010-08-11 Age : 28 Location : Baia Mare
Subject: Playful Kiss Mon Nov 01, 2010 11:26 pm
stiu ca e Korean >.< si pliz daca nu e bine aci matsumoto sa-l muti.iiiiiiiiiiiiiiiii ce ma bucur ca ne-am gasit noi astea disperate dupa PK XD XD e minunat. si ca sa raspund la amandoua mersi >< si sigurile voastre sunt niiiiiceeee <3 daca vreti deschidem si la gallery topic cu PK si mai pun acolo ca mai am gifuri si matsumoto in legatura cu ISWAK =]]] eu...am o problema cu Ariel...n-o prea suport si am incercat de 2 ori sa ma uit la el si cam de fiecare data renunt pe la episodu 2 sau 3 si o prietena m-a sfatuit sa incep de la ultimu ep al sezonului 1 si cred ca asa voi si face fiindca mi se par ca sunt multe episoade de umplutura si Joe e foooarte crud cu ea si eu totusi vreau putina romanta XD cat priveste PK cine e personajul vostru favorit si de ce?
Playfull Guest
Subject: Re: Playful Kiss Tue Nov 02, 2010 12:58 am
dau reply si il mut la talk fiindca este un topic pt PK la Coreea Corean Dramas ^^ Pai nici mie nu mi-a placut de Ariel la inceput dar am continuat sa ma uit deoarece mi se pare mai amuzant si putin mai romantic decat PK,de exemplu ISWAK in 2 sezoane a avut 47 de saruturi intre Joe si Ariel pe cand la PK au fost doar vreo 3-4. Si la ISWAK mi-a mai placut de tatal lui Qian Xing si de catelul acela mare si latos Referitor la siguri sa le postezi ori aici,ori la topicul unde ti-am spus :] fiindca abia astept sa le vad ^^ Iar personaje preferate Baek Seung Jo si mama lui si Oh Ha Ni si in general toti fara He Ra lol cand o vedeam pe aia imi sareau fulgii =]]] si ala daca s-a uitat cineva pe viikii,cum il cheama de cica avea 20 de ani si toti lasau comment ... "nu e adevarat are peste 50 "
matsumoto Admin
Subject: Re: Playful Kiss Tue Nov 02, 2010 1:00 am
Omg am postat ca si guest nici nu am observat
oricum mai las ceva daca tot am trecut pe aici ^^ ceva ce am observat ca a imprsionat pe toata lumea
Olimp_Tenshi
Posts : 410 Join date : 2010-08-29 Age : 32 Location : Cluj
Subject: Re: Playful Kiss Tue Nov 02, 2010 3:53 am
nici mie nu mi-a placut de Ariel la inceput, dar mai tarziu a inceput sa-mi placa si chiar m-am uitat la mai multe drame cu ea... Si ISWAK este una dintre preferatele mele, dar prefer PK. Nu stiu de ce... poate pentru ca imi plac mai mult actorii.
matsumoto Admin
Subject: Re: Playful Kiss Tue Nov 02, 2010 4:09 am
Da same ^_^ Ariel devine chiar draguta dupa ce te obisnuiesti cu ea. Iar referritor la PK probabil ne place mai mult fiindca actorii sunt foarte kawaiii ... si parerea mea ca au interpretat rolurile foarte bine
Ohmiya SK Admin
Subject: Re: Playful Kiss Tue Nov 02, 2010 10:51 pm
hmm la nebuniile voastre am inceput si eo sa-l vad...desi inca nici acuma nu m-am cam obisnuit cu el.... si da matsumoto=]]] am vazut ca ai postat ca Guest si ma gandeam ciine are tupeu asta inafara de admin mai ales fiind si guest sa-mi spuna mie sa mut subiectu LOLZ =]]] XD dar anyway nu stiu cum se intampla ca eu in veci nu va prind ca observ ca voi discutati aci tare aprins =]]. cred ca singurul lucru pentru care am continuat sa ma uit la ISWAK este din motivul ca Jiro joaca tipului indragostit de ea OMG Jiro iubirea mea <3 si ...nu cred ca e mai romantic...adica o sa fie mai incolo romantic dar avand in vedere ca deja din al 2lea sau al 3lea episod Baek Seung Jo a plecat dupa ea cand nu se mai intorcea mi se pare nustiu...a si...poate cineva sa-mi spuna de ce scrie pe GERMANA chestiile de trimitere si vizualizeaza si omg cam tot O_O sper ca nu am facut eo ceva =]] asta ar fi culmeaa >.<
matsumoto Admin
Subject: Re: Playful Kiss Wed Nov 03, 2010 12:00 am
omg nu ai facut nimic probabil a facut posesorul temei =]]] si nu iti face griji eu una raspund la ce scrieti finndca nici eu nu va prind online in special pe tine si acum ja ne mai am de scris la geogra si la 7 o tai la dentist >.<
Ohmiya SK Admin
Subject: Re: Playful Kiss Wed Nov 03, 2010 9:44 pm
ooo deci eo nu-s singura intarziata XD taare, ascult G.NA-키스해줄래 e melodia aia cantata de ea <3 e asa niice.am ajuns la ep 3 din ISWAK =]] da ce incet mere actiunea..UF =]] m-as apuca inca o data de Playful Kiss
Ohmiya SK Admin
Subject: Re: Playful Kiss Mon Nov 08, 2010 4:00 am
sorry de double post dar si matsumoto san(de cand am aflat ca e cam cu 2 ani mai mare ii zic san daca nu sama,nu stai la olimp ii voi zice sama=)) si totul va fi in regula) a facut so.. uitati ce am aflat.in caz ca stiati sa ma anuntati in caz de nu,holbati-va unpic=]]
CNN will hold interview with "Playful Kiss" cast & staff The reason to why CNN is showing such hot interest for [Playful Kiss] could be much credited to the number of viewers of 520K in just two days after releasing its first episode on the net.
As of the 5th afternoon now, 1st episode of [Playful Kiss] has recorded 768, 591 views, 2nd episode with 438,178 views; wherein if to be base it on the number of channel views only, there is already 1756, 175 views altogether. For number of comments for [Playful Kiss] videos, it has already gone beyond 3,400 number of entries. Apart from these, the [Playful Kiss Special] has also recorded the highest number of comments been left in the [Entertainment] category amongst all Youtube videos; and it seems like this record will not be broken for the moment.
PK Fighting~
Olimp_Tenshi
Posts : 410 Join date : 2010-08-29 Age : 32 Location : Cluj
Subject: Re: Playful Kiss Mon Nov 08, 2010 9:26 pm
Nuu sama!! Ma faci sa ma simt batrana =]]
Anywayz, PK fighting!! ca m-am speriat ca au avut rating-uri mici la primul episod...
Ohmiya SK Admin
Subject: Re: Playful Kiss Mon Nov 08, 2010 11:13 pm
nu esti batrana doar muult mai mare ca mine =]]] anyhow,intradevar au spus ca ratingul primului episod a fost doar vreo 13% insa companiile care se ocupa cu downloadurile de pe internet tot asa au inregistrat cam cel mai mare scor pana acuma la descarcari ale episoadelor <3